kenzo

HANS UBBINK

De Nederlandse modeontwerper die inmiddels bijna iedereen kent!
De collectie van Hans Ubbink is een eigenwijze collectie met een luxueuze uitstraling. Het beeld van de collectie van Hans Ubbink is zeer gevarieerd. Van sportief klassiek naar elegant en mannelijk. De Hans Ubbink collectie kenmerkt zich in het gebruik van de meest prachtige stoffen en de verwerking van vele details. De Ubbink klant is dan ook zeker niet bang om op te vallen!

www.hansubbink.com


BRITISH-INDIGO

Dit label van Nederlandse bodem is in enkele seizoenen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende labels van het land!
British-indigo kenmerkt zich vooral door opvallend kleurgebruik en bijzondere details en voeringen. Dit in combinatie met een breed pasbereik maakt het label uitermate geschikt voor de modebewuste Hollandse man!

www.british-indigo.com


DRYKORN

Drykorn is vanaf 1996 bekend als een modisch en innovatief broekenmerk. Door de introductie van nieuwe produktgroepen is dit merk gegroeid naar een internationaal modelabel. Kwalitatieve stoffen, hoogwaardige bewerkingen en een consequente uitstraling is de basis van iedere collectie. De pasvorm van Drykorn is niet te evenaren en daarom zit iedere jeans of colbert als gegoten. Dit Duitse merk is hoogmodisch en tegelijkertijd tijdloos.

www.drykorn.com


BOSS ORANGE

Het casual label van de bekende firma Hugo Boss, herkenbaar aan de oranje labeling en accenten. Dit label kenmerkt zich door het gebruik van stoere elementen gecombineerd met verfijnde en mooi gewassen materialen. Het grote pasbereik en de duurzaamheid zijn twee grote pluspunten van Boss Orange, waardoor het een merk is waar klanten zich trouw aan binden.

www.hugoboss.com


TAKE-TWO

Een premium jeansmerk uit Italië. Take two is gesprecialiseerd in het maken van zeer uitgewerkte, stoere jeans. Door het gebruik van soepele denims, vele verschillende wassingen en de diverse pasvormen, zit er voor iedereen wel een passende jeans in deze collectie!

www.taketwo.it


LUCIANO BARONI

Handgemaakte Italiaanse overhemden door ons zelf ontworpen! Een uniek product met een oplage van 8 stuks. De hemden zijn voorzien van contrasterende stiksels en contrastoffen in boorden en manchetten. Ook alle knopen en garenkleuren worden door onszelf bepaald. De uitgelezen mogelijkheid om een uniek hemd aan te schaffen.


TUTTI MILANO

De absolute horlogetrend van dit moment! Kleurrijke sportieve horloges voor een zeer interessante prijs! Spaar alle kleuren en en stem elke dag de kleur van uw horloge aan op de outfit van die dag!
Wij verkopen deze horloges voor zowel heren als dames, dus kijk ook snel in de webshop voor een overzicht van alle modellen en kleuren!

www.tutimilano.nl


Tevens verkopen wij nog diverse accessoires:
FALKE sokken
BJORN BORG underwear
S&F riemen
FRANCESCO schoenen
PROFUOMO dassen, shawls en manchetknopen