Extra service

Free WIFI point: Tijdens het winkelen, onder het genot van een kop koffie even vlug uw mail bekijken op uw telefoon of tablet? Bij Re-port kan dit altijd via de gratis WIFI. De inlogcode vind u op de bordjes in onze koffiehoek.

Vermaakwerk: Omdat kleding soms niet in één keer precies op maat is, werken wij sinds lange tijd samen met één van de beste kledingateliers van de omgeving. Zij zullen er voor zorgen dat uw kleding professioneel en onzichtbaar vermaakt wordt.

Stomerijservice: Tevens is onze winkel een servicepunt van stomerij Hartevelt. Al uw stoomgoed kunt u bij ons in de winkel afleveren en is vervolgens enkele dagen later weer proper bij ons terug. Hartevelt is een van de grootste en meest gerenommeerde stomerijen, en een begrip in de branche! Uw kleding is daar dus in goede handen! Voor meer informatie:
www.hartevelt.net

Kopen op afspraak: Bent u druk bezet en niet in de gelegenheid binnen de openingstijden van Re-port te winkelen, dan kunt u ook op andere tijden bij ons terecht. Op afspraak werken wij ook op zondag, maandag of in de avonduren. U heeft dan toch de mogelijkheid om rustig te kunnen winkelen.

Bezorging: Is uw kleding bij ons vermaakt, maar u heeft geen tijd om het op te halen? U kunt ons altijd even vragen of wij het bij u thuis bezorgen. Binnen de regio doen wij dit graag en kosteloos.